Kuka olen?

Olen Marika Ståhl-Railila, fysioterapeutti, Mamma Mage-ohjaaja sekä kahden lapsen äiti ja puoliso. Olen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan sekä neurologiseen fysioterapiaan. Naisten kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2008. Olen vuodesta 2015 kouluttautunut pääasiallisesti äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan eri osa-alueisiin. Koska koen että keho on kokonaisvaltainen ja haluan kohdata kaikkia asiakkaitani kokonaisvaltaisesti, olen myös kouluttautunut psykofyysiseen fysioterapiaan. 

Teen myös tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaa, oli sitten kyseessä selkä-, niska-, olkapää-, lonkka- tai polvikipu, niin autan mielelläni. 

Kun asiakas tulee vastaanotolleni vaivan tai kivun vuoksi, olen todella tarkka kun tutkin asiakkaani päästä varpaisiin. Kokonaisuuden hahmottaminen on todella tärkeää, kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Fysioterapeuttina olen tarkka, empaattinen ja kuunteleva. Kohtaan jokaisen asiakkaan katsoen kokonaisuutta ja tavoitellen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kouluttautuminen on minulle todella tärkeää. Käyn ahkerasti eri koulutuksissa auttaakseni asiakkaitani parhaimmalla tavalla.

Olen Suomen Lantionpohjan fysioterapeutit ry:n jäsen ja Suomen Fysioterapeutit-liiton jäsen sekä Suomen Äitiysfysioterapeutit ry:n jäsen.