Kuka olen?


  • Fysioterapeutti (AMK, 2008)
  • Seksuaalineuvoja
  • Psykofyysinen fysioterapia
  • Neurologinen fysioterapia
  • Naistenfysioterapia
  • Lantionpohjanfysioterapia
  • MyFascia-hoidot
  • Vauva- ja raskaushieronta
  • Synnytysvalmennus Peloton synnytys/ Föda utan rädsla
Olen Marika Ståhl-Railila, fysioterapeutti, seksuaalineuvoja sekä kahden lapsen äiti ja puoliso. 

Asiantuntijana

Olen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan sekä neurologiseen fysioterapiaan. Olen myös erikoistunut psykofyysinen fysioterapiaan joten työskentelen paljon erilaisten asiakkaiden parissa. 

Olen kouluttautunut naisten-, lantionpohjan- ja tukielin fysioterapian eri osa-alueisiin. Koska keho on kokonaisuus, meidän mielemme ja kehomme ovat vahvasti läsnä hyvinvoinnissamme. Haluan kohdata kaikki asiakkaani kokonaisvaltaisesti ja juuri siksi olen valinnut psykofyysisen fysioterapian ja siihen erikoistumisen. 

Olen työskennellyt fysioterapeuttina neurologisten asiakkaiden parissa vuodesta 2009 ja minulla on kokemusta asiakkaiden kuntoutumisesta, joilla on mm. MS, ALS, reuma, erilaisia lihassairauksia, cp-oireyhtymä tai selkäydinvamma. MyFascia koulutusten myötä olen saanut enemmän ymmärrystä, miten kehomme fasciat vaikuttavat meihin kokonaisvaltaisesti. Tämä on mielestäni todella kiehtova osa-alue ja haluan oppia siitä yhä enemmän.

Terapeuttina

Fysioterapeuttina olen tarkka, empaattinen ja kuunteleva. Kohtaan jokaisen asiakkaan katsoen kokonaisuutta ja tavoitellen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kohtaan sinut ja sinun tavoitteesi ja yhdessä pohdimme, mitä haluat saavuttaa ja miten kuntoutua. Tärkeä huomio on myös kuntoutumisen edistymisessä ja suunnassa kohti tavoitteita.

Vahvuuteni

Vahvuuteni on jatkuva kiinnostus kouluttautua ja kehittää itseäni ihmisenä ja terapeuttina, jotta voisin palvella sinua parhaimmalla tavalla. Biopsykososiaalinen työote on vahvasti mukana päivittäisessä työssäni ja arjessani. Minä koen että, sen avulla pystymme saavuttamaan sinun tavoitteesi paremmin, ymmärrät omat vahvuutesi ja kuinka kehosi toiminta vaikuttaa hyvinvointiisi.

Voimavarani

on perhe ja ystäväni. Kesä on minun vuodenaikani ja silloin saan voimia olemalla merellä ja mökillä. Voimavaroja saan myös kävelylenkeistä ystävien kanssa, pyrin pitämään huolta itsestäni liikkumalla aktiivisesti. Rakastan lukemista ja voin hyvin, kun minulla on kirja kädessäni.