Kuka olen?

Olen Marika Ståhl-Railila, fysioterapeutti, Mamma Mage-ohjaaja sekä kahden lapsen äiti ja puoliso. Olen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan sekä neurologiseen fysioterapiaan. Naisten kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2008. Vuodesta 2014 lähtien olen työskennellyt ja kouluttautunut pääasiallisesti äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan.

Fysioterapia keinoin voidaan auttaa erilaisissa vaivoissa kuten lantionpohjan toimintahäiriöissä, kiputiloissa sekä vatsalihasten erkaumissa (diastasis recti). Autan mielelläni myös kaikkia lantionpohjan ongelmista kärsiviä naisia iästä riippumatta. 

Fysioterapeuttina olen tarkka, empaattinen ja kuunteleva. Kohtaan jokaisen asiakkaan katsoen kokonaisuutta ja tavoitellen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kouluttautuminen on minulle todella tärkeää. Käyn ahkerasti eri koulutuksissa auttaakseni asiakkaitani parhaimmalla tavalla.

Olen Suomen Lantionpohjan fysioterapeutit ry:n jäsen ja Suomen Fysioterapeutit-liiton jäsen sekä Suomen Äitiysfysioterapeutit ry:n jäsen.